top of page
_Bladel_Doolandweg_74_Anne_V11 2022-10-24 16241100000.jpg

Interieurontwerpster Julia Jacobs staat bekend om haar enthousiasme, inlevingsvermogen en perfectionisme.

 

Julia Jacobs gaat al van jongs af aan met haar vader mee op de bouw, en ziet de nauwe samenwerking met de verschillende partijen en hoe ze tot mooie eindresultaten komen. Met haar visuele blik, technische interesse en creativiteit was het ook een logische stap om naar SintLucas te gaan.

 

Ze studeerde af als stand-, winkel- en decorontwerper en richtte in 2018 direct na haar studie Studio Julia Jacobs op. Zij richt zich op interieur- en productdesign in het midden- en hoogsegment.

 

De basis is sterk gevormd sinds 2016, waar Julia vanaf haar eerste stage nauw heeft samengewerkt met Claire en Roderick Vos van Studio Roderick Vos, waar de lat van jongs af aan zeer hoog is gelegd. Hier ligt de focus op meubeldesign voor diverse merken, nationaal en internationaal. Denk aan merken als Moooi, Pode Design Furniture, NLXL en HC28 Cosmopolitan. Door haar grote interesse in interieurdesign heeft Julia haar afstudeerstage mogen lopen bij Monique des Bouvrie, hier worden high-end interieurs gecreëerd.

 

Door de brede kennis van zowel product- als interieurdesign weet Julia dit fijn te combineren en weet ze wat hier achter schuilt. Naast esthetisch oogpunt staat kwaliteit zeer hoog bij haar en moet een product en interieur vele jaren meegaan.

 

“Het begint bij de basis, maar de details maken het verschil.”

Julia Jacobs luistert tijdens het ontwerpproces goed naar de opdrachtgever en weet dit te vertalen naar een verrassend eindresultaat. Het ultieme eindresultaat wordt bereikt door haar eigen signatuur te combineren met de wensen van de opdrachtgever. Belangrijke elementen hierin zijn de strakke zichtlijnen, de eigentijdse vormen, het doordachte lichtplan gecombineerd met bijbehorende kleuren en materialen. 

OVER JULIA JACOBS

Ben je enthousiast geworden om samen te werken of heb je vragen over wat ik voor je kan betekenen?

 

Neem dan contact met mij op en dan plannen we samen een gratis en vrijblijvend gesprek in.

bottom of page